Prima pagina Cine suntem?
TermoSysteme Ambient - Importator Cazane cu gazeificare VIGAS

   NOU!!! EUSTAKISS - Caramida pentru cos de fum / import direct GRECIA  

SC TRANSERVICE SRL, prezenta pe piata sub brand-ul Termosysteme Ambient, este companie infiintata in anul 1992.

In trecut, afacerea a fost una de familie si a avut ca obiect de activitate pana in anul 2003 confectiile metalice si service-ul in domeniul auto.
In anul imediat urmator, 2004, firma isi schimba obiectul de activitate fiind demarat comertul si prestarile de servicii in sectorul instalatiilor de incalzire. In consecinta, compania contracteaza colaborari cu firme de pretigiu din domeniul instalatiilor, devenind in doar cativa ani un nume de referinta in zona de vest. In toti acesti ani a fost acumulata o importanta experienta care se regaseste in calitatea lucrarilor executate si in profesionalismul cu care abordam fiecare client.
Sediul social al firmei este in orasul Hateg, jud. Hunedoara iar depozitul central cu care acoperim toata zona de vest si nord a tarii, este localizat in comuna Totesti, sat Paclisa nr. 70 (6 km de Hateg inspre Caransebes).

Activitatea de import direct pentru cazanele cu gazeificare Vigas a demarat in primavara anului trecut dupa mai multe tratative si negocieri avute cu producatorul slovac Vimar.

Am insistat foarte mult in a avea acest cazan in gama noastra de produse datorita performantelor tehnice net superioare multor cazane existente pe piata din Romania.

Modelul nou cu automatizarea AK 3000 a fost testat de firma noastra timp de aproximativ un an, fiind foarte multumiti atat noi cat si clientii nostri.


In cazul in care sunteti interesati intr-o colaborare la cel mai inalt nivel de corectitudine, flexibila, cu raporturi calitate/pret competitive, va asteptam cu multa caldura !
Va stam cu placere la dispozitie !

  • Timisoara str. Calea Aradului nr. 20, Sc. A, Ap. 4, - consultanta vanzari Tel/fax : +40 256 248 395
  • Hateg str. Tudor Vladimirescu, Bloc Bucura 2, Parter - consultanta vanzari Tel/fax : +40 254 777 363
  • Hateg str. Progresului nr. 1 – consultanta vanzari/show-room Tel/fax : +40 254 770 002
  • Paclisa nr. 70, comuna Totesti (6 km Hateg spre Caransebes) - Depozit central

 

Ing. Alin Andrioni - General Manager
Cell: +40.724.241.041
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza (comenzi, informari, cereri de oferta)
www.vigas-romania.ro

 

Vigas ROMANIA  Vigas ROMANIA  Vigas ROMANIA

Read honest hostgator review and make your decision to choose the best web hosting.
Termeni si conditii de utilizare ai acestui website
Website template converted to Joomla Template by Joomla Host and modified by CM